Verenigingschieten

Zondag 3 juni 2018 – Verenigingsschieten

Op zondag 3 juni 2018 is het weer zover! Het jaarlijkse verenigingsschieten vindt dan weer plaats!

Deze middag is iedereen vanaf 13:00 uur welkom. Om 13:30 uur starten we met het verenigingsschieten voor alle verenigingen, families en vriendengroepen om hun geluk te beproeven op de bölkes. Er wordt geschoten met drietallen. De kaartverkoop van de schietkaarten begint om 13.30 uur en eindigt om 17.00 uur en de schietkaarten kosten

€ 4,50 per drietal. Elk drietal dat 9 punten geschoten heeft kan met een nieuwe schutter een nieuw drietal vormen.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te schieten met de windbuks. Dit kan zowel door jong als oud. Met name voor de jeugd is dit een prachtige ervaring en zo komen zij al op vroege leeftijd in aanraking met de schutterswereld.

De muzikale omlijsting van deze middag is in handen van de Hermenie Kapel.

Voor de kinderen is een springkussen aanwezig.

Door de gewijzigde wetgeving zijn wij verplicht van iedereen de identiteit te controleren. Vergeet je ID-bewijs dus niet! (paspoort/ID-kaart/rijbewijs)

Heeft u interesse om deel te nemen? Geef u dan op via secretariaat@akkermansgilde.com. Vermeldt in uw mail de naam van uw Vereniging, familie of vriendengroep.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 2 en zondag 3 juni! Het feestweekend vindt plaats op ons schietterrein gelegen aan de Louisenburgweg op de Groote Heide in Venlo.